Duits EngelsNu leverbaar, de WR10 draadloze stuurautomaat bediening.


Werkt op alle recente stuurautomaten van zowel Simrad als B&G. Prijs: €530,- inclusief B.T.W.


WR10

Vanaf 22 maart start Canal Digitaal met het uitzetten van de overgebleven SD-zenders.

Naar verwachting zullen de Nederlandse zenders rond de zomer alleen nog in HD te ontvangen zijn waardoor uw schotel of ontvanger wellicht niet meer geschikt is.
Voor meer informatie, klik hier.

Scanstrut Rokk Mini serie

Dé oplossing voor montage van uw telefoon, tablet of GoPro. Montagevoeten voor iedere situatie en verwijderbare koppelstukken. Informeer naar onze oplossingen.

Rokk Mini

Canal Digitaal stopt uitzenden van Nederlandse SD-zenders

25 februari 2016


Canal digitaal heeft aangekondigd binnenkort te zullen stoppen met het uitzenden van de Nederlandse zenders in de "lage" kwaliteit, de zogenoemde SD-zenders. 
Naar verwachting zullen de Nederlandse zenders rond de zomer alleen nog in HD te ontvangen zijn.

Voor ontvangst van HD heeft u allereerst een HD-ontvanger nodig. Oudere ontvangers zijn soms niet geschikt voor het decoderen van HD-signalen. De meest gangbare ontvanger van Canal Digitaal, de M7 Sat801 is dit wel.

Naast een HD-ontvanger hebt u ook een schoteldiameter van tenminste 60cm nodig, hierdoor zullen alleen de KVH M7 of de opvolger hiervan, de TV6 een voldoende signaal ontvangen om deze HD-zenders te kunnen ontvangen. 

Als laatste moet de schotel juist geprogrammeerd zijn. Als uw schotel uitgericht is op de astra 1 en niet kan schakelen tussen 2 satellieten moet de schotel opnieuw geprogrammeerd worden. Neem in dat geval contact met ons op voor een afspraak.

Voor verdere technische informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen, voor de Canal Digitaal planning kunt u het beste hun website in de gaten houden.


« Terug naar overzicht