Duits EngelsNu leverbaar, de WR10 draadloze stuurautomaat bediening.


Werkt op alle recente stuurautomaten van zowel Simrad als B&G. Prijs: €530,- inclusief B.T.W.


WR10

Vanaf 22 maart start Canal Digitaal met het uitzetten van de overgebleven SD-zenders.

Naar verwachting zullen de Nederlandse zenders rond de zomer alleen nog in HD te ontvangen zijn waardoor uw schotel of ontvanger wellicht niet meer geschikt is.
Voor meer informatie, klik hier.

Scanstrut Rokk Mini serie

Dé oplossing voor montage van uw telefoon, tablet of GoPro. Montagevoeten voor iedere situatie en verwijderbare koppelstukken. Informeer naar onze oplossingen.

Rokk Mini

Garantie en Reparaties

Garantie & Reparaties
Sinds kort heeft Holland Nautic een speciaal reparatiecentrum voor reparaties die niet meer onder de garantie vallen. Een team zeer deskundige reparateurs, die ook de oudere apparatuur van Lowrance,
Simrad en B&G nog kennen, werken dagelijks aan het repareren van deze apparatuur.
 
Hoe weet ik of mijn apparatuur nog onder de garantie valt?
De hoofdregel is dat u recht heeft op garantie tot twee jaar na de aankoopdatum die op de aankoopbon is vermeld. Weet u niet zeker of u nog recht op garantie het, neem dan contact met ons op via 055-5412122
 
Reparatieformulier voor producten BUITEN garantie
Reparaties buiten garantie kunt u opsturen naar AML-International in Bruinisse. Om ervoor te zorgen dat wij uw reparatie zo efficiënt mogelijk kunnen afhandelen vragen wij u gebruik te maken van ons reparatieformulier, dat u kunt vinden op de website van ons reparatiecenter AML-Int. Hier vindt u ook de tarieven en overige voorwaarden. Wilt u dit formulier altijd volledig ingevuld met het te repareren product meesturen?
 
Garantieformulier voor producten BINNEN garantie
Om ervoor te zorgen dat wij uw garantie zo efficiënt mogelijk kunnen afhandelen vragen wij u gebruik te maken van ons garantieformulier, dat u hier kunt vinden. Wilt u dit formulier altijd volledig ingevuld meesturen, inclusief de originele aankoopbon als u een garantie bij ons claimt? Uw garantie claim kunt u vergezeld van het ingevulde garantieformulier, sturen naar:
 
Holland Nautic Apeldoorn BV
Afdeling Technische Dienst
Schumanpark 95
7336 AS Apeldoorn
 
Kosten
Wij berekenen de € 65,00 onderzoekskosten voor reparaties binnen de garantie indien het apparatuur na onderzoek toch goed blijkt te functioneren.